Home Despre noi
Partners Login
 
logoEchipamente si servicii
pentru Industria alimentară

Despre noi

DSC_2327_640

Firma noastră cuprinde mai multe domenii profesionale, în principal comerciale şi de furnizare, în special pentru industria alimentară. Gama de produse extrem de variată şi bogată simplifică munca clienţilor noştri, deoarece pot procura toate produsele necesare de la o singură sursă

Partenerii noştri se pot baza pe noi oricând şi în orice împrejurare - răspundem prompt la solicitările lor, oferim servicii rapide şi flexibile, suntem oricând gata de colaborare şi respectăm cu stricteţe termenele de livrare - şi toate acestea la preţul cel mai bun.

Relaţiile noastre cu partenerii noştri de afaceri sunt relaţii de colaborare şi sunt caracterizate prin: competenţă profesională şi încredere, punctualitate şi profesionalism, onestitate şi cooperare. Pe lângă rolul de furnizor vă stăm la dispoziţie şi prin consultanţă de specialitate şi asistenţă tehnică.

Principalele domenii de activitate:

  • Domeniul pneumatic: comercializarea de componente pneumatice, service şi proiectare 
  • Domeniul hidraulic: comercializare, instalare şi service 
  • Comerţul specializat al furtunurilor tehnice şi industriale respectiv al accesoriilor aferente 
  • Comercializarea şi service-ul sistemelor de transport, conveioare, componente ale liniilor de transport, accesorii, chingi; proiectarea liniilor de transport 
  • Comercializarea garniturilor de etanşare şi a produselor tehnice 
  • Comercializarea şi punerea în funcţiune a armăturilor industriale
  • Lucrări de întreţinere periodică şi reparaţii capitale.

Filozofia firmei noastre este de a înţelege nevoile partenerilor noştri raportat la condiţiile locale, de a oferi produsele de care au întocmai nevoie, şi scopul de a găsi împreună soluţia optimă.

Cu partenerii noştri dorim să avem relaţii stabile, de durată iar obiectivul nostru în acest sens este să devenim un furnizor de încredere.

Din cauza extinderii pieţei Europene în curs de globalizare, trebuie să facem faţă cerinţelor din ce în ce mai ridicate, trebuie să avem în vedere dezvoltarea pas cu pas, adaptată la condiţiile regionale şi trebuie să ne angajăm la dezvoltarea de produse, tehnologii şi servicii noi, la lărgirea gamei de produse şi de servicii în funcţie de cerinţele clienţilor noştri - dorinţa noastră de a face faţă acestor provocări ne dă un impuls suplimentar.

Considerăm că sarcina noastră este elaborarea unor soluţii pentru partenerii noştri de afaceri, care pe de-o parte îmbunătăţesc eficienţa economică şi optimizează rentabilitatea, iar pe de altă parte le oferă un avantaj faţă de concurenţi.

Dacă planificaţi o dezvoltare tehnologică, o modernizare a firmei dvs., sau dacă doriţi să efectuaţi o investiţie nouă, sau pur şi simplu aveţi întrebări: noi vă stăm cu plăcere la dispoziţie cu toate cunoştinţele şi experienţa noastră acumulată în domeniu.

Joomla SEO powered by JoomSEF

contact

Adress: Str. Rákóczi Ferenc, nr. 58/A 535600, Odorheiu Secuiesc
Jud. Harghita, România

Tel/Fax: 0266 217 666

E-mail: office@nortech-service.ro

Newsletter