Home Servicii
Login parteneri
 
logoEchipamente si servicii
pentru Industria alimentară

Servicii

DSCN3165_rs

SC NORTECH-SERVICE SRL oferă soluţii pentru necesităţile şi cerinţele clienţilor săi în domeniul prestărilor de servicii şi anume proiectarea tehnică şi execuţia lucrărilor, consiliere şi consultanţă profesională .

Dacă planificaţi o dezvoltare tehnologică, o modernizare a firmei dvs., sau dacă doriţi să efectuaţi o investiţie nouă, sau pur şi simplu aveţi întrebări: noi vă stăm cu plăcere la dispoziţie cu toate cunoştinţele şi experienţa noastră acumulată în domeniu.

Domeniile în care oferim serviciile noastre:

  • Proiectarea şi realizarea sistemelor noi, întreţinerea şi exploatarea liniilor de fabricaţie. Reparaţia utilajelor la sediul clientului, lucrări de întreţinere a liniilor de fabricaţie, efectuarea proceselor de instalare şi reparaţie.
  • Proiectarea, realizarea şi întreţinerea benzilor transportoare
  • Proiectarea, realizarea , instalarea şi întreţinerea sistemelor pneumatice
  • Întreţinere periodică şi revizie
  • Reparaţia şi îmbunătăţirea mijloacelor şi utilajelor de producţie
  • Proiectarea şi realizarea instalaţiilor şi utilajelor specializate
  • Automatizarea ulterioară a mijloacelor de producţie utilizate
  • Evaluarea stării utilajelor de producţie respectiv modernizarea acestora

Obiectivul nostru este ca serviciile noastre să satisfacă cerinţele, exigenţele partenerilor, clienţilor noştri cât şi ale autorităţilor.

Consultanţă profesională:

DSCN3222_rsPentru a putea oferi clienţilor noştri recomandarea/soluţia optimă pentru rezolvarea problemei concrete, efectuăm alegerea produsului cel mai potrivit raportat la cerinţele clientului.

Oferim servicii de consultanţă în următoarele domenii: optimizarea consumului de material, a timpului de lucru, şi pentru eventuale investiţii cu scop de reducere a costurilor.

Având permanent în vedere interesele clienţilor şi ţinând cont de cerinţele în permanentă creştere din cauza extinderii pieţei Europene şi a globalizării acesteia, elaborăm clienţilor noştri soluţii care contribuie la eficienţa economică şi la îmbunătăţirea rentabilităţii, care astfel le vor oferi un avantaj faţă de concurenţi.

Joomla SEO powered by JoomSEF

Contact

Adresa: Str. Rákóczi Ferenc, nr. 58/A 535600, Odorheiu Secuiesc
Jud. Harghita, România

Tel/Fax: 0266 217 666

E-mail: office@nortech-service.ro

Newsletter