Home Referencia
Partner bejelentkezés
 
logoFelszerelések és szolgáltatások
az élelmiszeripar számára

Referencia

Azuga Waters

azuga_logoGyáregységünk egy nagyobb beruházásra, szállítópálya rendszer megépítésére kérte fel a Nortech Service Kft-t. A munkálatokat a megbeszélt határidőre pontosan átadták. Továbbra is számítunk az együttműködésükre.

Azuga Waters

   

Unical

unicalÉvek óta a NORTECH KFT-től rendeljük gyártósora-inkhoz, gépeinkhez  egyes szük-séges alkatrészeket. Mindig a legjobb áron, és kitűnő minőségben kapjuk ezeket a termékeket. Műszaki csapatuk szaktudása és segítsége biztosítja, hogy mindig a megfelelő alkatrész kerüljön hozzánk.

Bővebben: Unical

   

Primulact

primulactKözös együtmüködésünk során elégedett vagyok a NORTECH SERVICE KFT csapatával. Nagyon jól tudunk együtműködni és mindig azonnal reagálnak kéréseinkre, melyekre szakszerű tanácsadással és rövid határidőre való szállítással állnak rendelkezésünkre. Bármikor és bármilyen körülmény között számíthatunk szolgáltatásaikra.

Primulact RT

   

Perla Harghitei

perla-harghiteiTöbbéves közös együttműködés van a NORTECH SERVICE KFT-vel. Tapasztalataink szerint a pontosság, szaktudás biztosítja, hogy mindig a megfelelő alkatrész kerüljön hozzánk. Sok segítséget kaptunk tőlük, amely hozzájárul gyárunk sikeres működéséhez.

Bővebben: Perla Harghitei

   

Mineral Quantum

spring-harghitaEgyüttműködésünk során meggyőződhettem a Nortech cég közvetlen, gyors, pontos és szakszerű tevékenységéről.

Mineral Quantum Kft.

   

Indlacto Mureş

indlactoÉvek óta a NORTECH –től rendeljük gyártósorainkhoz, gépeinkhez szükséges alkatrészeket. Sokoldalúságukról, szakmai hozzáértésükről a munkálatok során mindannyiszor tanúbizonyságot tettek.

Bővebben: Indlacto Mureş

   

SC IKOS Conf SA

ikosA Nortech Service Kft tevékenységére a pontosság , szakértelem , kedvező árak , gyors kiszolgálás  a jellemző .

Bővebben: SC IKOS Conf SA

   

Hochland România

hochlandSuntem multumiţi de firma Nortech Service  SRL,  de promptitudinea, seriozitatea şi competenţa profesională, respectiv  comercială de care dau dovadă.

Este un partener bun în servicii industriale.

Bővebben: Hochland România

   

Gordon Prod SRL

gp-1Évek óta a NORTECH SERVICE Kft-től rendeljük gyártósorainkhoz, gépeinkhez a szükséges  pneumatikus és más alkatrészeket is. Mindig a legjobb áron, és kitűnő minőségben kapjuk ezeket a termékeket.

Bővebben: Gordon Prod SRL

   

Dunapack

dunapackFirma noastră lucrează cu SC Nortech-Service SRL de 6 ani. Ceea ce a caracterizat calaborarea este promptitudinea, seriozitatea, punctualitatea şi profesionalismul. Piesele comandate au un preţ rezonabil, corect determinat, sunt de calitate superioară. Totdeauna termenele de livrare stabilite, au fost respectate. Dorim firmei Nortech-service succes îin continuare, şi dezvoltarea colaborării în viitor!

Bővebben: Dunapack

   

1. oldal / 2

Joomla SEO powered by JoomSEF

Kapcsolat

Postacím: Rákóczi Ferenc utca, 58/A szám 535600, Székelyudvarhely
Hargita megye, Románia

Tel/Fax: 0266 217 666

E-mail: office@nortech-service.ro

Hírlevél